Blog

7 SAVETA ZA ZAPOČINJANJE DODATNOG BIZNISA UZ CRICUT

7 SAVETA ZA ZAPOČINJANJE DODATNOG BIZNISA UZ CRICUT 01

Želite li da ostvarite dodatnu zaradu vašim Cricut alatima? Tu smo da pomognemo! Upotreba vaše Cricut mašine za dodatnu zaradu ne mora da bude komplikovana kako deluje. Ispod smo sakupili neka iskustva iz razgovora sa kretivnim članovima Cricut zajednice.

Najvažnije stvar koju treba zapamtiti je da ne morate sve postići za jedan dan. Čak su nam mnogi uspešni korisnici rekli da su svoj biznis započeli slučajno, kada je neko video šta može da napravi i to poželeo za sebe. Jeste spremni za prvi korak? Evo ga!

7 SAVETA ZA ZAPOČINJANJE DODATNOG BIZNISA UZ CRICUT 02

7 SAVETA ZA ZAPOČINJANJE DODATNOG BIZNISA UZ CRICUT 03

7 SAVETA ZA ZAPOČINJANJE DODATNOG BIZNISA UZ CRICUT 04

7 saveta kako da započnete dodatni biznis.

  1. Počnite sa radom. Težak je posao, ali neko mora da ga uradi, zar ne?
  • Eksperimentišite sa različitim tipovima projekata i materijala da vidite šta vam najviše odgovara. Pronađite projekte koji vas interesuju i koji izvlače strast iz vas, koje ćete voleti da pravite.

 

  1. Pronađite jednu (ili dve) specijalnosti koje vas najviše raduju. Ne zaboravite, ako stvari krenu kako treba, pravićete ih u velikim količinama.
  2. Vežbajte, vežbajte, vežbajte. Prirodno ćete postajati sve bolji što više vremena odvojite za stvari koje volite.
  3. Počnite da delite vaše kreacije na društvenim mrežama. Gde god delite na vašim društvenim kanalima, znajte da još uvek ne morate biti u punom biznis modu.
  • Obaveštavajući ljude čime se bavite, moći ćete da pratite i beležite njihove reakcije i prilagodite vaš proizvod interesovanjima publike, kako biste povećali prodajni potencijal.
  1. Istražite konkurenciju.Šta njima dobro ide? Šta rade drugi u vašem proizvodnom segmentu?
  • Uzmite tu inspiraciju i razmislite kako možete dati vaš jedinstveni pečat tome.
  1. Nastavite da vežbate. Zar nismo ovo već pomenuli? Važno je biti gospodar svoje veštine.
  2. Nastavite da delite vaše kreacije sa porodicom i prijateljima. Znate li koji je način #1 kojim prodavci sa kreativnim biznisima počinju? Usmena preporuka! Reklama od usta do usta!

Nemojte nas zaboraviti i mi bismo hteli da vidimo vaše kreacije! Podelite i sa nama vaša dostignuća, uvek nam je drago da vidimo kreativne visine do kojih su se naši korisnici uzdigli.

 

Preuzeto sa zvaničnog Cricut bloga