Blog

GLITTER ČESTITKA UZ GLUE QUILL

GLITTER ČESTITKA UZ GLUE QUILL

 

Na slici možete videti koliko su savršene linije i koliko dobro se gliter zalepio za lepak, čak i nakon nekog vremena.

Odlučili smo da ofarbamo svo cveće i lišće kako bi se izdvojili. Iskoristili smo svetlucave vodene boje i kada smo završili, ispalo je fantastično. Isekli smo cveće, ostavljajući belu ivicu i potražili idealan papir za pozadinu.

Zalepili smo cveće za pozadinu iz pomoć duplolepljive trake. Fotografija koju smo odabrali je odabrana sa jednog nedavnog druženja. Delovalo je da se idealno uklapa u utisak koji želimo da ostvarimo. Odlučili smo da je idealno da je postavimo između cvetova.

Nakon toga smo hteli da dodamo malo listova od pergamenta, kako bismo dodali teksture i raznovsrnost. Obojili smo pergament u zeleno i isekli jednostavne listiće. Dodali smo ih pored cvetova, a za naslov smo iskoristili tri tipa debelih slova, za konačni efekat projekta.

Pre završetka projekta želeli smo da ga još malo dodatno ukrasimo. Pošto je cveće već veliko i vrlo raznobojno, nismo želeli da dodajemo previše, ali nam je falilo još malo slatkoće. Raspršili smo još malo zlante, pink, bele i crne farbe po stranici.

Stvarno smo oduševljeni kako je sve ispalo i jedva čekamo da ponovo upotrebimo Glue Quill za neki projekat! Možda sa prahom za reljefiranje sledeći put! U svakom slučaju ga morate probati, zaista vredi!

Preuzeto od Lisa Fonseca sa WE R Memory Keepers bloga