Blog

NAPRAVITE ČESTITKU UZ POMOĆ SINGE QUILL

NAPRAVITE ČESTITKU UZ POMOĆ SINGE QUILL

NAPRAVITE ČESTITKU UZ POMOĆ SINGE QUILL

 

Osim puno zabavnih drvenih predmeta koji dolaze u setu, imate izbor 2 olovke, sa tanjim ili debljim ispisom. Ove olovke su ubacuju u vaš kater zahvaljujući 4 različita adaptera za razne brendove katera koji takođe dolaze u Singe Quill setu. Olovke sadrže boju reaktivnu na toplotu, koja daje efekat rezbarenog drveta. Prave magiju pred vašim očima! Pre pravljenja čestitke hteli smo da napravimo mali test na većem parčetu drveta. Ovo je dobar savet kada radite sa nečim novim, kako biste osigurali da se setovanja i pozicioniranje pravilni.

Kada je olovka iscrtala našu iscrtanu sliku, upotrebili smo klasičan hobi fen kako bismo dodali toplotu i stvorili efekat rezbarenja. Iskustvo kaže da što više zagrevate boju, tamniji efekat ćete dobiti, što je sjajno za raznovrsnost vaših projekata. Super je što možete kontrolisati vaš krajnji rezultat.

Nakon uspešnog testa, počeli smo da ukrašavamo našu čestitku uz pomoć iste metode i Singe Quill olovaka. Iskoristili smo najveći kružni oblik u dobijenim predmetima i postarali se da slika bude centrirana.

Odabrali smo olovku sa debljim (bold) vrhom, ali nismo želeli da brude previše tamno. Kada smo završili oduševili smo se kako je leptir ispao, bio je savršen za našu čestitku.

Više slojeva papira je postavljeno jedno na drugo za čestitku. Završili smo mašinskim došivanjem radi dodatnih efekata. Drveni krug je zalepljen centralno na čestitku i dodatno ukrašen cvetnim elementima. Kompletirali smo dizajn slatkom mašnicom.

Hvala vam puno što pratite naš blog, nadamo se da nam je naša čestitka dala malo inspiracije za vaše kreacije i motiviše vas da napravite sopstvene Singe Quill projekte!

Preuzeto od Kylie Kingham sa We R Memory Keepers bloga.