Blog

Silhouette Go – mobilna aplikacija

 

Silhouette Go je aplikacija preko koje možete upravljati Silhouette mašinama.

Kompatibilna je sa sledećim uređajima:

– Curio 2

– Cameo 5 Plus

– Cameo 5

– Cameo 4 Pro

– Cameo 4 Plus

– Cameo 4

– Cameo 3

– Portrait 4

– Portrait 3

– Portrait 2

Silhouette Go nudi brzo i lako sečenje, vodeći vas kroz svaki korak. Jednostavno otvorite aplikaciju, odaberete svoj dizajn, podesite podešavanja i pošaljete zadatak mašini. Aplikacija omogućava da promenite veličinu, rotirate, grupišete i duplirate dizajn. Takođe možete odabrati veličinu podloge i materijala.

Svom dizajnu možete dodati i tekst, odabrati font, promeniti boju i veličinu. Za veličinu nisu isticane dimenzije pa se morate orijentisati na osnovu podeoka na podlozi.

Pripremljen dizajn možete poslati svom štampaču a zatim Silhouette mašini na sečenje.

Silhouette Go vam daje mogućnost i da otvorite datoteke iz telefona, da fotografišete kamerom direktno iz aplikacije i da pristupite besplatnim projektima.

Iz aplikacije možete pristupiti biblioteci gde su sačuvani svi vaši projekti koje ste sami kreirali u Silhouette Studio, kao i sve preuzete projekte sa Silhouette Store.

Za pristup biblioteci sa vašim projektima potrebno je da se prijavite na svoj Silhouette nalog. Ako nemate nalog, možete ga kreirati ili koristiti aplikaciju “van mreže”, u tom slučaju imate pristup samo besplatnim projektima koje aplikacija nudi. Silhouette Go nije zamena za Silhouette Studio. Silhouette Studio je složen i moćan program pa se iz tog razloga i ne može očekivati da bude sveden na aplikaciju. Ali vam svakako može pomoći da svoje projekte iz biblioteke brzo i lako realizujete preko mobilnog telefona.