Blog

Srećna majica

Srećna majica

Kada želite neku promenu, nešto što želite da uradite, kreirate mi vam možemo dati ideju. Kreirajte svoju majicu po vašem izboru. 

Sviđa vam se ideja stvaranja uzoraka jednostavnim dizajnom? Nastavite da čitate ako želite da saznate kako možete da napravite svoju majicu.

Neophodne  stvari:

Prvi korak: Priprema Dizajna

1. Otvorite dizajn (ID #2085) u Silhouette Studio® i podesite potrebnu veličinu.

 

2. Duplirajte sliku. To možete učiniti odabirom dizajna, desnim klikom i odabirom duplikata iz padajućeg menija. Ponavljajte ovaj korak sve dok ne budete imali šest šljokica.

3. Izaberite sve fotografije i izaberite Transform Panel sa desne strane gde se nalaze alatke. U odeljku Poravnanje izaberite Horizontalni,a da razmak bude ujednačen.

4. Sada, sa svih šest odabranih detelina kliknite desnim tasterom miša i ponovo odaberite Duplikat iz padajućeg menija. Pomerite novostvorene deteline dole i pomerajte ih. Izbrišite krajnju detelinu tako da u tom redu ostane samo pet.

5. Sada kada imate dva reda, odaberite sve fotografije i ponovite postupak dupliranja dok ne budete imali više prostora da popunite isečenu stranicu.

 

6. Budući da smo mi u današnjem primeru uzeli majicu dugih rukava za kreiranje, koristićemo svoju podlogu 12×24. Zato moramo prilagoditi našu stranicu i smanjiti podešavanja. Izaberite panel za podešavanje stranice sa desne strane Alatne trake. Izaberite prilagođenu opciju ispod veličine i promenite visinu na 24 INČA. Pod prorezom za rezanje izaberite CAMEO 12 x 24 podlogu .

 

7. Izaberite sve deteline i duplirajte ih da popune celu podlogu.

 

Drugi korak: Primena Dizajna

 

 

1. Kada je dizajn spreman, stavite svoj materijal na podlogu i sjajni deo okrenite prema dole.

2. Idite na Silhouette Studio® i odaberite opciju Pošalji. Od vas će se tražiti da prebacite dizajn u ogledalo efekat (kontra šiht) ili da ga pošaljete kako jeste. Mi smo ovaj put deteline stavili u Ogledalo mod iako ovaj put nije bilo potrebe za tim (jer je svejedno) detelina je ista i u Ogledalo modu.

3. Kada se dizajn iseče, uklonite višak folije i zatim je stavite na tekstil (majicu) sa plastičnom podlogom prema gore. Stavite komad papira preko plastične podloge, tako da prekrije celu površinu folije. Peglajte peglom od 45-60 sekundi i osigurajte da se svaki deo dizajna pritisne podjednako.

U slučaju da imate Termo presu nju možete upotrebiti umesto pegle. I u tom slučaju zagrevanje na presi bi trajalo 15 sekundi.

4. Uklonite zaštitni deo folije sa majice i majica je gotova.

Povezani tekstovi